Proeverijen en rondleidingen

Rondleiding brouwerij inclusief proeverij                  

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een welkomstdrankje. Tijdens de rondleiding hoor je hoe de brouwerij is opgestart, vertellen we over het bierbrouwen in het algemeen en laten we zien hoe het er aan toe gaat in de brouwerij. De rondleidingen duren ongeveer anderhalf uur en tijdens de proeverij proeven we 5 bieren waarbij de achtergrond van elk bier aan bod komt.

Na de rondleiding is het mogelijk om bieren mee naar huis te nemen. Er wordt dan 10% korting gegeven op de normale adviesprijs.

Kosten:

Vanaf 4 personen:  € 17,50 per persoon.

Extra kosten:

  • Voor elk extra bier wat geschonken wordt na de proeverij: € 3,25
  • Hapjes tijdens de proeverij (verschillende kazen en worsten): € 2,50 per persoon. Deze hapjes komen van de plaatselijke kaasboerderij. Graag vooraf doorgeven als hier gebruik van gemaakt gaat worden.

Beschikbaarheid:

Op een doordeweekse avond, een vrijdag of in het weekend? Het is allemaal mogelijk.

Stuur een bericht naar erik@brouwerij-ijssel.nl om samen een datum te plannen.

                              

Proeverij op locatie

Er kan ook gekozen worden voor een proeverij op locatie.

Wij kunnen alles meenemen voor een proeverij buiten de brouwerij. U hoeft nergens voor te zorgen en na afloop nemen wij alle glazen en lege flessen weer mee.

We kunnen een proeverij doen met alleen de bieren van de brouwerij of we kunnen een proeverij aanbieden met een thema van verschillende andere bieren. Bijvoorbeeld een proeverij over het brouwproces, Trappisten of de verschillende bokbieren. Bij een thema proeverij zal de brouwer vergezeld zijn van een Internationaal Biersommelier.

Stuur een bericht naar erik@brouwerij-ijssel.nl om samen te kijken wat mogelijk is. Laat het vooral weten als je zelf een leuk idee voor een thema hebt.